1. Úvod
  2. /
  3. Videoreference

Videoreference

Stanislav Mach o spolupráci s Business Success

Stanislav Mach je majitelem úspěšné firmy TC MACH s.r.o., která je na českém trhu už více než 26 let. Jejím účelem je úspora energií pomocí ekologicky šetrných zdrojů. I když začátky nebyly zrovna lehké, podařilo se mu vybudovat krásnou a prosperující firmu. A jak to udělal? Více v této videoreferenci.

 

Peter Dobeš o spolupráci s Business Success

S naším dlouholetým klientem Peterem Dobeš, majitelem krásné firmy Bricol s.r.o., jsme se rozpovídali o tom, jak mu spolupráce s námi v podnikání pomohla, co vše se mu podařilo ve firmě nastavit a zavést a co ho do budoucna ještě čeká.

 

Miroslav Jakubec o spolupráci s Business Success

Majitel firmy Servis Climax a.s. pan Miroslav Jakubec nám ukázal svoji krásnou firmu a podělil se s námi o to, v čem jsme mu v podnikání pomohli a co mu spolupráce s námi přinesla.

 

Karol Dudík o Motivačním semináři pro vedoucí pracovníky

Karol Dudík, výkonný ředitel ve firmě GUMEX SK, spol. s r.o., se zúčastnil Motivačního semináře pro vedoucí pracovníky již podruhé. Mělo z jeho pohledu opakování smysl a dokázal si ze semináře odnést novou inspiraci? Na to jsme se zeptali v krátkém rozhovoru.

 

Hana Paštiková o Komunikačním tréninku pro pokročilé

Proč se přihlásit na Komunikační trénink pro pokročilé? A vyplatí se investovat týden času do tréninku něčeho tak běžného a obyčejného jako je komunikace? Podívejte se na videoreferenci, kde jsme se právě na tyto otázky zeptali Hany Paštikové.

 

Zdeněk Ort o semináři Profesionální majitel firmy

Zdeněk Ort je majitelem firmy ORT Nový Bydžov spol. s r.o. a na seminář Profesionální majitel firmy přišel spolu s novým ředitelem. Pomohl seminář, aby se mohl pan Ort stáhnout do pozice majitele a předat firmu? Podívejte se na hodnocení semináře z pohledu majitele firmy.

 

Radovan Růžička o semináři Jak dosahovat svých cílů

Radovan Růžička pracuje ve firmě Bricol Valtice jako ředitel pobočky a má na starosti i personalistiku. Na seminář Jak dosahovat svých cílů přišel, aby si potvrdil co oblasti plánování dělá dobře a doladil drobnosti v plánování, aby vše klaplo tak, jak si předsevzal. Co si ze semináře odnesl? Podívejte se na krátkou zpětnou vazbu.

 

Jan Nývlt o Motivačním semináři pro vedoucí pracovníky

Jan Nývlt je majitelem a jednatelem firmy REGMONT EU s.r.o. a podělil se s námi o své pocity z Motivačního semináře pro vedoucí pracovníky. Také řešíte organizaci firmy, zavedení procesů, odměňování zaměstnanců atd.? Tak si udělejte chvilku a poslechněte tuto krásnou videoreferenci.

 

Martin Sedláček o Neuvěřitelném semináři o prodeji

Martin Sedláček působí ve firmě AQE advisors, a.s. jako manažer vzdělávání. Zúčastnil se Neuvěřitelného semináře o prodeji, který je podle jeho slov opravdu pro každého, protože s obchodováním se v nějaké formě setkává každý z nás. Ať už ve své práci nebo v běžném životě. A co se mu na semináři nejvíce líbilo?

 

Petr Pejchal o semináři Schopnosti vůdce

Petr Pejchal je předseda představenstva a ředitel firmy PAMA a.s., která se specializuje na opláštění staveb (stěny, střechy atd.) Podělil se s námi o to, co ho na semináři Schopnosti vůdce nejvíce zaujalo a co na základě získaných informací hodlá aplikovat do své firmy.

 

Monika Slabá o Neuvěřitelném semináři o prodeji

Monika Slabá je spolumajitelka firmy WOOD 4 EVER s.r.o., která se zabývá výrobou nábytku z masivu v zakázkové formě. Absolvovala u nás Neuvěřitelný seminář o prodeji a jak sama říká, líbilo se jí, že si mohla prodejní techniky nadrilovat a že může nabyté vědomosti ihned využít v praxi.

 

Lucie Spáčilová o spolupráci s Business Success

 

Lucie Spáčilová je ředitelka firmy PERFORMIA spol. s r.o., která se zabývá personalistikou. V referenci se s námi podělila o to, co ji spolupráce s naší firmou dala, co se jí podařilo vybudovat a jak konkrétně ji naše know – how pomáhá v řízení firmy. 

 

Iva Rajsiglová o semináři Kam se ztrácí má energie?

Přemýšleli jste někdy, kde se ztrácí vaše energie? Je to opravdu jen o dodržování správné životosprávy, dobrém spánku nebo na to má zásadní vliv něco jiného? Iva Rajsiglová se s námi podělila o své pocity ze semináře, jakou měla představu, co jí to dalo a v čem to pomohlo jí a mohlo by pomoci i dalším lidem.

 

Ivo Tarkowski o semináři Vyšší liga managementu

Ivo Tarkowski pracuje ve společnosti SEMAG, spol. s r.o. na pozici výkonného ředitele. Na semináři Vyšší liga managementu získal návod na to, jak řešit problémy ve firmě správně a systémově. Co dalšího mu seminář přinesl a jaké další plány má?

 

Samuel Zheng o Motivačním semináři pro střední management

Samuel Zheng z firmy Perfect World s.r.o. se s námi podělil o to, co se mu na Motivačním semináři pro střední management líbilo a co mu informace ze semináře pomohly vyřešit. Občas přemýšlíme, kde je ta hranice, jestli někoho propustit/nepropustit. A přesně s touhle situací jsme Samuelovi pomohli.

 

Kateřina Adamíková o kurzu Jak zlepšit své podnikání pomocí komunikace

Komunikaci potřebujeme ke svému životu každý, ať už v práci nebo v soukromí. Kateřina Adamíková z Nadačního fondu Kryštůfek se s námi podělila o to, proč se rozhodla zúčastnit právě tohoto kurzu a v jakých konkrétních situacích ji nejvíce pomohl. 

 

Markéta Gillernová o semináři Kam se ztrácí má energie

Občas se s tím setkáváme asi všichni, že máme pocit, že nám tak nějak „dochází šťáva“. Markéta Gillernová se rozpovídala o semináři, který se právě tímto tématem zabývá, co díky informacím z něj změnila a jak se dál vyvíjel její život. 

 

Jakub Zelina o spolupráci s Business Success

Jakub Zelina z firmy BARTEN s.r.o. spolupracuje s naší firmou už několik let. On i řada jeho spolupracovníků mají za sebou několik seminářů a tréninků. V čem konkrétně vidí přínos ve vzdělávání a které situace jsme mu díky tomu pomohli vyřešit? To se dozvíte právě v této videoreferenci. 

 

Martin Jankovský o spolupráci s Business Success

Martin Jankovský z firmy JORDAHL & PFEIFER Stavební technika, s.r.o. se pohybuje v podnikání přes desítku let. Za tu dobu si prošel různými vzdělávacími programy, školeními, atd. V čem konkrétně vidí přínos s firmou Business Success a v čem se podle něj liší od ostatních vzdělávacích společností? Více ve videoreferenci zde. 

 

TAURUM finance s.r.o.

Ty nejcennější reference občas vzniknou naprosto neplánovaně, aniž bychom na tom měli jakékoliv přičinění. O to více nás těší, že klienti dokáží ocenit práci, kterou děláme a hlavně, že jsou sami odhodláni na svém podnikání něco změnit, posunout ho dopředu k ještě větší prosperitě. Na pana Štěpánka z firmy TAURUM finance s.r.o. jsme moc pyšní! 

 

Speciální akce u Petera Dobeše

Podívejte se na videoreferenci z úžasné akce, která proběhla u našeho klienta Petera Dobeše z firmy Bricol na jeho ranči. Dýchne na vás atmosféra, jako byste byli přímo na místě s námi. Kromě prohlídky firmy Bricol nás čekala i přednáška od Petera Dobeše o tom, jak do své firmy aplikoval odměňovací systém z našich seminářů. A spousta klientů se rozpovídalo, jak se jim akce líbila a co pro ně bylo přínosem.

 

COBAP s.r.o.

Firma COBAP s.r.o. je připravena zajistit vám kompletní zpracování projektu od počáteční myšlenky přes jeho stoprocentní realizaci až po záruční a pozáruční servis. Zakládáme si na řízení projektu bez zbytečných a zdlouhavých mezičlánků. Prokurista Jaroslav Plíšek zhodnotil jednu věc, kterou získal díky spolupráci s Business Success a už si bez ní fungování firmy neumí představit.

 

Okna&Company, s.r.o.

Firma Okna&Company, s.r.o. se pohybuje na českém trhu už více jak 20 let. Kvalita nabízených služeb je zaručena vysokou úrovní odborných znalostí pracovníků společnosti a jejich mnohaletými zkušenostmi získanými především účastí na prestižních akcích v daném oboru činnosti. Matěj Hůlka se s námi podělil o to, co mu vzdělávání a spolupráce s Business Success přinesla. 

 

Reference na spolupráci s Business Success

 

Několik klientů se podělilo o zkušenosti s naší firmou, o to, co jim spolupráce s Business Success dává a co se jim s námi podařilo ve firmě zvládnout.

Czech Promotion

 

Czech Promotion. Parta fajn lidí a taky banda odborníků. Zabývají se tvorbou marketingové a komunikační strategie a vytváří kreativní řešení pro své zákazníky na míru. S firmou Business Success spolupracují od roku 2010. Podívejte se, co jim spolupráce přináší a co se jim podařilo zlepšit. 

AZS 98

 

AZS 98 je stavební firma, která je na trhu od roku 2000. Zajišťují veškerou stavební činnost od zemních prací, přes demolice až po autodopravu. S firmou Business Success začali spolupracovat v roce 2002 a od té doby se jim podařilo zvládnout a vylepšit spoustu věcí. Jakých? To si poslechněte ve videoreferenci od majitelky AZS 98 Petry Kaldové. 

Podnikatelský Express – Business Success

 

Co jako firma děláme a v čem pomáháme klientům? Podívejte se na krátké video zpracované Podnikatelským Expressem. 

Klaus Timber a.s.

 

Firma Klaus Timber a.s. je největší výrobce palet v České republice. Vyváží palety do celého světa, garantují flexibilitu, profesionální přístup i kontrolu kvality všech svých produktů. ISO 9001, IPPC, PEFC. Zboží přepravují vlastními kamiony a charakterizuje je rychlost a spolehlivost. Podívejte se, jak Marcel Klaus majitel společnosti hodnotí spolupráci s Business Success.